maanantai 28. tammikuuta 2013

Marsan Kakkujen syntyTästä kaikki varmaankin alkoi... piparkakkutalojen koristelusta. Tämä talo on vuodelta 2006, jolloin olimme juuri muuttaneet hyvien ystäviemme kanssa naapureiksi ja ystäväni kanssa yhdessä koristeltiin tuona vuonna piparitalot. Piparitaloja olen tehnyt ja koristellut jo monia vuosia ennenkin, samoin kuin ystäväni, mutta olipa hauskaa tehdä yhdessä!Seuraavalta vuodelta 2007 valokuva-albumiin on tallentunut Halloween-juhlien muffineja...
 


2008 tein vanhimman tyttöni 5-v synttäreille barbikakun. Tähän etsin jo mallia netistä ja ehkäpä kävin joillakin kakkublogisivuillakin, en tiedä.

No, sitten vuoden 2009 alussa ystäväni haki ideoita tyttönsä ristiäiskakkuun ja "löysi" kakkublogit. Ja siitä se sitten alkoi, kohtapuoliin "Marsan Kakut" ja "Tintin Taiteilut" perustettiin Vuodatukseen. Ja hauskaa piisasi, marsipaaniukkoja väkerrettiin ja kukkia pursoteltiin!

Tässä ensimmäinen oikeastaan koristelutarkoitusta varten tehty kakkuharjoitus (jonka vein ystävälle viemisiksi, ihmetteli varmaan, miksi kakku...)Ruusuja varten opittiin termit pikeeri ja tylla ja harjoiteltiin oikeanlaisen pikeerin koostumusta.
 Ja kunniatehtävä, isoisän synttärikakku:


Näitä voi tosiaankin kutsua harjoituskakuiksi :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti